Din IT-lösning

Upptäck våra tjänster inom IT-support​

Happy and smiling worker with headset for video call, Asian tech support man talking to online

Vår IT-support erbjuder snabb och effektiv hjälp för både privatpersoner och företag. Med både lokalt och distansbaserat stöd säkerställer vi att din teknik fungerar smidigt och utan avbrott. Våra tjänster inkluderar installation, konfiguration och reparationer. Vi sätter stor vikt vid att ge tålmodigt, tryggt och hänsynsfullt stöd, så att även de utan stor datorvana kan känna sig bekväma och förstådda. Vår kunskap gör att vi snabbt kan identifiera och lösa problem, vilket minskar avbrott och förbättrar din användarupplevelse.

Vår lokala närvaro i Ödeshög innebär att vi snabbt kan vara på plats när det behövs. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan stödja dig med skräddarsydd hjälp och service som passar dig.

Mångsidig kunskap

Kompetens inom ett flertal områden

Programvaruinstallation och uppdateringar

Vi hjälper dig att få igång nya program snabbt och enkelt och ser sedan till att du har de senaste versionerna så allt funkar som det ska.

Internetanslutning och nätverksproblem

Vi löser dina anslutningsproblem och ser till att ditt wifi når överallt där du behöver det.

Mail, konton och lösenordsåterställning

Glömt lösenordet? Inga problem, vi återställer det och ser till att du kommer åt dina konton igen.

Operativsystem

Vi är med från grunden och hjälper dig med att installera och konfigurera operativsystem, samt erbjuder problemlösning för att säkerställa att ditt system fungerar optimalt.

Hårdvaruproblem

Datorn startar inte? - Inga panik, vi diagnostiserar och reparerar hårdvarufel för att få igång din maskin igen.

Säkerhet, virus och malware

Med vår support kan du känna dig trygg mot hot som virus och malware - vi hjälper dig även att ta bort befintliga hot.

Allt om Mjukvara

Programvarusupport

För hemmet

Behöver du hjälp med dina program hemma? Vi fixar allt från e-post till Office och ser till att ditt antivirus fungerar smidigt. Låt oss göra tekniken enkel för dig!

Windows, MacOS, Linux

Vi stöttar alla operativsystem - Windows, MacOS och Linux

Chrome, Edge, Firefox, Safari

Vi löser problem med dina webbläsare snabbt och enkelt

Outlook, Google Mail, Apple Mail

Smidig hjälp med att hantera ditt val av e-post-applikation

Windows Security, Norton, Avast, McAfee

Assistans med att bekämpa virus och malware effektivt

För företaget

Vi säkerställer att era viktigaste program fungerar utan avbrott, från e-post och projektledningsverktyg till remote access-lösningar.

Office 365, Google Workspace

Effektiv hantering av Office 365 och Google Workspace-miljöer

Microsoft Project, Jira, Trello, ClickUp

Pålitligt stöd för alla era projektledningsbehov

Slack, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, Skype

Optimering och felsökning av era kommunikationsverktyg

TeamViewer, AnyDesk, Remote Desktop

Support för fjärråtkomst med dina föredragna applikationer

Fixar Din Teknik

Hårdvarusupport

Vår hårdvarusupport täcker allt från datorer och skrivare till nätverksutrustning och annan teknisk utrustning. Vi erbjuder snabb och pålitlig hjälp när dina enheter krånglar, oavsett om det gäller reparationer, installationer eller uppgraderingar. Vi identifierar och åtgärdar problem direkt, så att du kan återgå till dina vardagliga uppgifter utan längre avbrott. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa servicen, med ett fokus på att bemöta dina behov på ett hänsynsfullt och engagerat sätt. Lita på oss för att hålla din teknik i toppskick, oavsett om du är hemma eller på jobbet.

The technician repairs a broken tablet computer in a repair shop

Varför välja oss?

När du väljer oss för din IT-support, oavsett om du är en privatperson eller från ett företag, får du inte bara teknisk kompetens utan också en hänsynsfull och personlig service. Vi bryr oss om dina behov och strävar alltid efter att göra din vardag enklare. Vår support är snabb, pålitlig och engagerad, vilket gör att du kan känna dig trygg i att dina IT-system alltid fungerar som de ska. Låt oss ta hand om dina tekniska bekymmmer så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Personlig rådgivning

Vi erbjuder rådgivning som är anpassad efter dina unika behov. På så sätt kan vi ge en mer skräddarsydd och effektiv support som verkligen gör skillnad i din vardag.

Fjärr- och på-plats-support

Oavsett om du behöver hjälp på distans eller i närhet, är vi redo att assistera dig. Vi erbjuder support via internet eller direkt på plats beroende på dina önskemål.

Lokal närvaro i Ödeshög

Vår närhet i Ödeshög gör att vi kan erbjuda snabb och personlig IT-support som passar dig. Tack vare vår lokala närvaro kan vi snabbt vara på plats och lösa dina IT-utmaningar.

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp med tekniska problem eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!