Kreativ frihet

Craft CMS: Digitalt skapande utan gränser

Writing computer coding language hands keyboard

Upplev friheten att skapa precis den webbplats du önskar med Craft CMS, plattformen som anpassar sig efter dina kreativa och tekniska behov. Craft CMS ger dig kraftfulla verktyg och en flexibel struktur för att bygga allt från enkla bloggar till komplexa företagswebbplatser. Plattformens användarvänliga gränssnitt och avancerade funktioner gör det enkelt att hantera innehåll på ett effektivt sätt.

Oavsett om du är en erfaren utvecklare eller en nybörjare inom webbdesign, erbjuder Craft CMS den perfekta lösningen för att förverkliga dina digitala visioner. Dess modulära arkitektur och anpassningsbara design gör det enkelt att integrera med andra system och utöka funktionaliteten efter behov. 

Dina fördelar

Varför Välja Craft CMS

Craft CMS erbjuder en unik kombination av flexibilitet, användarvänlighet och kraft, perfekt för att skräddarsy din webbplats.

Skräddarsydd Flexibilitet

Craft CMS står ut från mängden genom att erbjuda oöverträffad flexibilitet i webbutveckling. Oavsett om det gäller komplext innehållshantering eller unika användarupplevelser, anpassar sig Craft CMS smidigt efter dina projektbehov, vilket gör det möjligt att skapa exakt den webbplats du föreställer dig utan kompromisser.

Användarvänlig Kontrollpanel

Craft CMS:s intuitiva kontrollpanel avlägsnar tekniska hinder, vilket gör det möjligt för användare på alla kunskapsnivåer att enkelt hantera och uppdatera innehåll. Med en strömlinjeformad och logisk layout kan du effektivt organisera, redigera och publicera innehåll, vilket sparar värdefull tid och resurser.

Säkerhet i Fokus

Säkerheten är aldrig en eftertanke med Craft CMS. Plattformen är designad för att vara robust och säker, med regelbundna säkerhetsuppdateringar och en aktiv utvecklargemenskap som kontinuerligt arbetar för att skydda din webbplats mot de senaste hoten och sårbarheterna. Detta ger dig sinnesro att din digitala närvaro är säker.

Kraftfulla Plugins

Med Craft CMS:s omfattande utbud av plugins kan du enkelt utöka och anpassa din webbplats för att uppfylla specifika krav och funktionaliteter. Från enkla designanpassningar till komplexa integreringar, finns det plugins som täcker nästan alla behov, vilket ger din webbplats ytterligare kraft och flexibilitet.

SEO-Vänlig

Craft CMS är byggt med moderna SEO-praxis i åtanke, vilket ger din webbplats en solid grund för att uppnå bättre placeringar i sökmotorernas resultat. Från enkel metadatahantering till avancerad URL-strukturering, erbjuder Craft CMS de verktyg och funktioner som behövs för att förbättra din webbplats SEO-prestanda.

Enastående Support

När du väljer Craft CMS får du inte bara tillgång till en kraftfull plattform, utan också en dedikerad support och en omfattande dokumentation som underlättar varje steg i utvecklings- och underhållsprocessen. Oavsett om du behöver hjälp med tekniska frågor eller söker vägledning för bästa praxis, står Craft CMS:s supportteam redo att bistå.

Skapa, Utveckla, Leverera

Våra tjänster och expertis inom Craft CMS

Vårt engagemang hos Style4 sträcker sig från skapande till kontinuerligt stöd, allt drivet av Craft CMS för att uppnå teknisk excellens och framstående design.

Business people have a meeting

Fullständig webbplatsutveckling

Vår process för webbplatsutveckling börjar med en djupgående förståelse för ditt varumärkes unika behov och mål. Genom att arbeta nära tillsammans med dig, skapar vårt team en skräddarsydd webbplats som inte bara återspeglar ditt varumärkes identitet utan också är optimerad för sökmotorer från start. Vi integrerar SEO-bästa praxis i design och utveckling, inklusive mobilvänlighet, snabba laddningstider, och strukturerat data, för att maximera din webbplats synlighet och locka mer relevant trafik. Genom att följa dessa principer från början kan vi säkerställa att din webbplats inte bara är vacker utan också kraftfull i sökmotorernas ögon.

Anpassade pluginutveckling

Innovation står i centrum för vårt arbete med Craft CMS. Vi designar och utvecklar anpassade plugins som utvidgar standardfunktionaliteten i Craft CMS, vilket möjliggör unika lösningar anpassade till dina specifika behov. Vårt mål är att förbättra din webbplats genom att lägga till specialfunktioner såsom avancerade sökfunktioner, anpassade e-handelsintegrationer, eller dynamiska innehållselement som engagerar besökarna. Varje plugin är noggrant utformat för att inte bara möta dina funktionsbehov utan också för att optimera din webbplats prestanda och SEO-vänlighet, vilket bidrar till bättre organiska sökresultat och användarupplevelse.

Ett collage av webbkodningselement från HTML och JavaScript, som representerar det lagerbaserade tillvägagångssättet för modern webbutveckling.
Svensk IT-konsult som aktivt arbetar med serveroptimering med en laptop för förbättrad SEO-prestanda.

Webbplatsmigration och optimering

Vår expertis inom webbplatsmigration till Craft CMS sträcker sig bortom enkel dataöverföring. Vi fokuserar på att transformera din befintliga webbplats till en snabbare, mer användarvänlig och SEO-optimerad version inom Craft CMS. Detta innebär att vi inte bara flyttar ditt innehåll; vi genomför en omfattande analys och optimering av allt från webbplatsens arkitektur till metadata och bildoptimering. Vi ser till att varje sida och varje innehållselement är optimerat för att möta både användarnas behov och sökmotorernas krav, vilket förbättrar din webbplats rankning och synlighet.

Utbildning och stöd

Att överlämna kontrollen till dig är lika viktigt som själva utvecklingsprocessen. Förutom att leverera en toppmodern Craft CMS-webbplats, erbjuder vi omfattande utbildningsprogram och löpande stöd för att säkerställa att du och ditt team kan hantera och underhålla webbplatsen effektivt. Vi anpassar våra utbildningssessioner för att täcka allt från grundläggande innehållshantering till avancerad SEO-strategi och prestandaoptimering. Vårt mål är att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att säkerställa att din webbplats inte bara överlever utan blomstrar i det digitala landskapet.

IT-professionell som guidar en student genom innehållshanteringsegenskaperna i Craft CMS, för att säkerställa att kunderna har kontrollen och kunskapen för webbplatsunderhåll.

Innovation & Anpassning

Skräddarsydda webbplatslösningar och pluginutveckling för optimerad prestanda och funktionalitet i Craft CMS

Sammanlänkande pusselbitar som representerar den anpassade integrationen av webblösningar och tillägg för optimal prestanda i Craft CMS.
Kugghjul tillsammans med 'OPTIMERING'-block och ett tangentbord, som symboliserar precisionen och den strategiska SEO:n inom webbutveckling med Craft CMS.

I hjärtat av vårt erbjudande ligger en passion för att skapa unika webblösningar som speglar ditt varumärkes identitet och uppfyller dina specifika affärsbehov genom Craft CMS. Genom en kombination av skräddarsydd webbplatsutveckling och specialanpassad pluginutveckling, levererar Style4 innovativa lösningar som inte bara framhäver ditt företags unika egenskaper utan också optimerar webbplatsens prestanda och funktionalitet. Vårt team tar sig an varje projekt med en djup förståelse för både tekniska möjligheter och de utmaningar ditt företag står inför, för att säkerställa att slutresultatet inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Vi engagerar oss i att bygga webbplatser som är intuitiva, lättanvända och mobilvänliga, samtidigt som vi ser till att de är sökmotoroptimerade för att förbättra din online-närvaro. Våra anpassade plugins utvidgar Craft CMS:s kärnfunktionalitet, vilket gör det möjligt för din webbplats att leverera avancerade funktioner och en sömlös användarupplevelse. Från att integrera tredjepartstjänster till att utveckla komplexa innehållshanteringssystem, strävar vi efter att förse dig med de verktyg och tjänster som krävs för att din webbplats ska sticka ut och stödja din affärs tillväxt. Med ett öga på framtiden bygger vi varje lösning med skalbarhet i åtanke, säkerställande att din webbplats kan växa och utvecklas tillsammans med ditt företag.

Välj Style4 för en partner som förstår värdet av kvalitet, innovation och skräddarsydda lösningar inom Craft CMS. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla din digitala vision till verklighet.

0 +

års Craft-erfarenhet

0 %

kundbehållning

0 +

år sedan Style4 grundades

0 +

minuter nedtid drift hela 2023

Maximal Effektivitet

Optimering och prestanda för Craft CMS

Upptäck hur vi på Style4 utnyttjar kraften i Craft CMS för att skapa blixtsnabba och högpresterande webbplatser, optimerade för både användare och sökmotorer.

01.

Prestandaoptimering för snabbare Laddningstider

Detaljerad optimering av sidans laddningstider genom minimering av resurser, effektiv bildkomprimering och smart användning av caching för att säkerställa en omedelbar respons vid användarinteraktion, vilket direkt förbättrar användarupplevelsen och bidrar positivt till SEO-ranking.

02.

Mobilanpassning och responsiv design för alla enheter

Utveckling av responsiva webbplatser som automatiskt anpassar sig till olika skärmstorlekar och enheter, från smartphones till stora skärmar, för att erbjuda en sömlös användarupplevelse. Denna flexibilitet är avgörande inte bara för användarnöjdhet utan också för att förbättra webbplatsens sökmotorplacering, då mobilvänlighet är en viktig rankingfaktor.

03.

Säkerhetsförstärkningar för Craft CMS mot cyberhot

Implementering av robusta säkerhetsåtgärder, inklusive regelbundna säkerhetsuppdateringar, krypterade anslutningar och skydd mot XSS- och SQL-injektionsattacker, för att försäkra att din Craft CMS-webbplats är skyddad mot de senaste cyberhoten och bibehåller användarnas förtroende.

04.

Tillämpning av SEO-bästa praxis för maximal synlighet

Strategisk implementering av sökmotoroptimeringstekniker, inklusive nyckelordsforskning, optimering av meta-taggar, anpassning av innehållet för att matcha sökintentioner, och förbättring av webbplatsstrukturen för att stärka din Craft CMS-webbplats synlighet i sökmotorernas resultat.

05.

Cachningstekniker och innehållsleveransnätverk (CDN) för global tillgänglighet

Användning av avancerade cachningsstrategier och distribution genom ledande CDN-tjänster för att minska serverbelastning och snabba upp innehållsleverans till användare över hela världen, vilket drastiskt förbättrar webbplatsens globala prestanda och tillgänglighet.

06.

Optimering och minimering av kod för ökad effektivitet

Granskning och optimering av webbplatsens underliggande kod, inklusive CSS, JavaScript och HTML, för att eliminera onödig kod, minska filstorlekar och förbättra sidladdningstider. Denna process bidrar inte bara till snabbare prestanda utan också till en mer effektiv underhållsprocess.

Genom dessa utökade insatser inom optimering och prestanda säkerställer vi att din Craft CMS-webbplats inte bara är snabb, säker och användarvänlig, utan också optimerad för att uppnå bästa möjliga placering i sökmotorernas resultat.

Kundröster

Vad våra Craft CMS-kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4:s expertis inom Craft CMS.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Showcase

Utförda Projekt: Våra Succéhistorier med Craft CMS

Utforska våra framstående projekt där vi använt Craft CMS för att skapa unika och effektiva webblösningar.

Man använder självsäkert Bioservos bärbara teknologi för greppförstärkning i en hemmiljö, vilket förkroppsligar företagets vision om att övervinna begränsningar.
Advanced prosthetic glove showcasing integrated sensors and artificial tendons, designed to enhance hand mobility and strength.
Närbild på en proteshandske från ett företag som specialiserar sig på handproteser, som illustrerar avancerad teknologi för förbättrad fingerfärdighet.

SUCCÉFALL 1: Samarbetande Innovation

Digital Förnyelse och Bioservo Academy

Skräddarsydd webbplattform och utbildningsportal för världsledande robothandskar.

Projektbeskrivning

I samarbete med Bioservo, en pionjär inom avancerad robothandsteknik, tog vi oss an utmaningen att förnya deras webbplattform. Vår uppgift omfattade teknisk implementering av en ny design, framtagen av ett företag vi har nära kontakt med. Vi säkerställde att den nya webbplattformen skulle vara lättanvänd, funktionell och engagerande för slutanvändarna.

Utmaningar och Lösningar

Integrering av Extern Design: Vår främsta uppgift var att integrera den skräddarsydda designen med Craft CMS. Detta innebar att vi anpassade och optimerade webbplattformen för att inte bara vara visuellt tilltalande utan också tekniskt robust.

Resultat

Projektet resulterade i en modern och användarcentrerad webbplattform som framhäver Bioservos innovationer och stärker deras position som ledare inom robothandsteknik. Vår lösning lyfte fram Bioservos banbrytande arbete på ett sätt som förbättrar både engagemang och kundupplevelse

Kundens Feedback

Bioservo har uppskattat det smidiga samarbetet och den sömlösa integrationen av den nya designen. Den uppdaterade webbplattformen har mottagits väl av både interna team och kunder, vilket understryker vår förmåga till effektivt samarbete och kvalitetsleverans.

Övrigt

Utveckling av Bioservo Academy: Efter den inledande framgången med webbplattformen utökades vårt samarbete till att inkludera skapandet av Bioservo Academy, en utbildningsportal som utvecklades för att ytterligare engagera och utbilda företagets kunder och partners.

Serverdrift: Vi har även fått förtroendet att hantera serverdriften för Bioservos webbplats. Detta inkluderar ansvar för webbplatsens tillgänglighet, prestanda och säkerhet, vilket stärker vårt långsiktiga partnerskap och visar på Bioservos förtroende för vår tekniska expertis.

SUCCÉFALL 2:  Integrerad Expertis

Omvandling av Digital Närvaro för Cantargia

En helhetslösning för digital närvaro, från unik webbdesign till pålitlig webbdrift.

Projektbeskrivning

I ett framgångsrikt samarbete med Cantargia, ett börsnoterat bioteknikföretag som specialiserar sig på immunonkologiska behandlingsmetoder, fick vi i uppdrag att utveckla en ny webbplattform som återspeglar deras banbrytande arbete och innovationer. Projektet utfördes i samarbete med en ledande reklambyrå, som ansvarade för webbplatsens design, medan vårt team implementerade designen och stod för teknisk utveckling.

Utmaningar och Lösningar

Designimplementering: Vi arbetade nära tillsammans med reklambyrån för att noggrant implementera den kreativa och skräddarsydda designen. Detta säkerställde att den slutliga webbplatsen var både visuellt tilltalande och funktionellt robust.

Förenklad Innehållshantering: Projektet inkluderade utvecklingen av ett plugin för att förenkla synkroniseringen av pressmeddelanden från Cision, men fokus låg på att skapa en omfattande lösning för webbplatsens innehållshantering och underhåll.

Resultat

Projektet resulterade i en dynamisk och framtidssäker webbplattform som stärker Cantargias digitala närvaro och speglar deras ledande position inom bioteknikindustrin. Vår förmåga att hantera komplexa webbprojekt och leverera pålitliga digitala lösningar från designimplementering till webbdrift har blivit tydligt demonstrerad.

Kundens Feedback

Cantargia uttryckte tillfredsställelse med vår flexibla och integrerade approach. Vår förmåga att effektivt samarbeta med externa designbyråer och vår senare tillägning av expertis inom webbdrift har särskilt uppskattats. Den nya webbplattformen har inte bara förbättrat deras kommunikation med viktiga intressenter utan också bidragit till en starkare och mer sammanhängande digital närvaro.

Övrigt

Serverdrift: Till en början hanterade vi inte driften av Cantargias hemsida. Men med tiden, som en fortsatt förtroendeförklaring från Cantargia, fick vi äran att ta över ansvaret. Vi har sedan dess säkerställt hög tillgänglighet, säkerhet och prestanda, vilket stödjer Cantargias uppdrag och deras kommunikation med aktieägare och andra intressenter.

Övergång från Cision till Modular Finance: Efter projektets genomförande fortsatte vårt stöd genom att assistera Cantargia med deras övergång från Cision till Modular Finance för hantering av pressmeddelanden. Detta ytterligare steg i vårt samarbete understryker vår roll som en mångsidig och stödjande partner i alla aspekter av deras digitala strategi.

Abstrakt representation av antikropps-baserade cancerterapier under utveckling av Cantargia, som riktar sig mot IL1RAP, på deras officiella webbplats.
Noggrann droppleverans från en pipett till en brunnplatta, som exemplifierar Cantargias noggranna forskning om cancer och processen för läkemedelsutveckling.
Högpresterande serverrack, som symboliserar de pålitliga och säkra värdlösningarna som vårt företag tillhandahåller för Cantargias webbplatsdrift.
Andlös flygbild av Vadstena Klosterhotel & SPA, som fångar den lugna sjön, de lummiga omgivningarna och hotellets historiska arkitektur.
Äventyrlig turist som pekar mot horisonten, symboliserar upptäckten av nya destinationer som Vadstena Klosterhotel, beläget mitt i naturens skönhet.
Mysiga Klosterkällaren på Vadstena Klosterhotel, med dess varma belysning och medeltidsinspirerade möbler, inklusive en utsmyckad rustning.

SUCCÉFALL 3:  Framgångsrik Plattformsmigration

Framgångsrik Plattformsmigration

Ett sömlöst byte från WordPress till Craft CMS, förstärkt med skräddarsydda plugins och integrationer.

Projektbeskrivning

Klosterhotel i Vadstena, en unik hotellupplevelse med djupa historiska rötter, önskade modernisera sin digitala närvaro för att bättre spegla sin kvalitet och service. Vår uppgift var att överföra deras befintliga webbplats från WordPress till Craft CMS, en plattform som bättre kunde uppfylla deras behov av flexibilitet, användarvänlighet och anpassningsbarhet. Detta inkluderade utveckling av specialanpassade plugins för evenemangshantering samt integration med deras befintliga bokningssystem för en sömlös användarupplevelse.

Utmaningar och Lösningar

Resultat

Det lyckade bytet till Craft CMS för Klosterhotel i Vadstena resulterade i en betydligt förbättrad digital närvaro. Med en plattform som nu bättre stödjer deras innehållshantering och erbjuder ökad säkerhet och prestanda, har hotellet kunnat erbjuda sina gäster och besökare en mer engagerande och användarvänlig onlineupplevelse. Specialanpassade plugins för evenemang och den integrerade bokningsfunktionen har ytterligare förstärkt webbplatsens funktionalitet och serviceerbjudande.

Plattformsmigration: Migrationen från WordPress till Craft CMS krävde noggrann planering och genomförande för att säkerställa att all befintlig data överfördes korrekt och utan avbrott i webbplatsens tillgänglighet. Vi fokuserade på att behålla webbplatsens SEO-styrka och användarupplevelse under hela processen.

Evenemangshantering: För att möta Klosterhotels behov av att enkelt kunna presentera och uppdatera evenemangsdata, utvecklade vi ett specialanpassat plugin. Detta plugin tillät enkel hantering och visning av evenemang direkt på webbplatsen, vilket förbättrade engagemanget och informationstillgängligheten för besökare.

Bokningsintegration: För att skapa en enhetlig och användarvänlig upplevelse över Klosterhotels huvudwebbplats och deras separata bokningssida, arbetade vi med att integrera viktiga funktioner och designelement mellan sidorna. Detta omfattade samarbete med externa leverantörer för att säkerställa att allt från sidhuvuden till bokningswidgets flöt samman sömlöst, vilket förenklade bokningsprocessen och stärkte varumärkets konsistens.

Kundens Feedback

Klosterhotel uppskattade den smidiga övergången till Craft CMS och hur väl de nya funktionerna och integrationerna matchade deras behov. Webbplatsen har inte bara förbättrat deras digitala närvaro utan också spelat en viktig roll i att attrahera och engagera besökare, vilket i sin tur har bidragit till ökad bokning och kundnöjdhet.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp specifikt med våra webblösningar eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!