Innovativ kod, smidiga lösningar

Systemutveckling och Webbapplikationer

A team of programmers are checking the code on the computer screen.

På denna sida kan du utforska hur vi arbetar med systemutveckling och webbapplikationer för att skapa lösningar som passar just dina behov. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att varje projekt blir en framgång. Vår anpassningsförmåga gör att vi kan använda rätt verktyg och tekniker för att leverera resultat som både du och dina användare kommer att uppskatta.

Vi fokuserar på att utveckla applikationer som inte bara är funktionella och högpresterande, utan också hållbara och enkla att vidareutveckla. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste teknologierna och metoderna, garanterar vi att våra lösningar alltid är moderna och effektiva. Låt oss tillsammans skapa något fantastiskt och uppnå dina mål med hjälp av kvalitativ och flexibel utveckling.

Erfarenhet och integritet

Vår syn på systemutveckling

Vi tror på transparens och anpassning i alla våra utvecklingsprojekt. 

Vår seniora utvecklare, Magnus Johansson, har arbetat med systemutveckling sedan 1995. Denna långa erfarenhet har gett oss en bred kunskap om olika plattformar och hur de bäst integreras och optimeras. Vi tror på att skräddarsy lösningar som är bäst för varje unikt projekt och kund, snarare än att tvinga in en universallösning som kanske inte passar.

Det är inte helt ovanligt att kunder med befintliga system hör av sig till oss och vill ha förbättringar. Vi är helt neutrala och strävar alltid efter att lägga fokus på kundens bästa. Därför tror vi starkt på att anpassa oss för ditt behov – vi är inte den typen av verksamhet som bygger om fullt fungerande system från grunden bara för att det passar oss bättre eller för att matcha ditt projekt till våra verktyg och plattformar. Du kan alltid vända dig till oss med vetskapen att vi kommer ge rådgivning med ditt bästa i åtanke – till och med om detta innebär att rekommendera dem vidare till en annan leverantör.

Vi får ofta rollen som rådgivare då kunder märker att vi är ärliga och inte bara försöker sälja in våra egna lösningar. Vi ser oss själva som en del av våra kunders team och försöker alltid se processen från deras perspektiv. Vi tror att detta tillvägagångssätt bidrar till långsiktiga samarbeten. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och har inga säljare som jagar jobb, eftersom våra kunder vet att de kan lita på oss.

A programmer coding at lap top at coworking space

Du väljer

Anpassningsbar utveckling för dina specifika behov

Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför anpassar vi våra lösningar för att bäst möta dina specifika krav. Vi låser oss inte till vissa verktyg eller plattformar, utan fokuserar på vad som är bäst för just ditt projekt. Vår erfarenhet har lärt oss att behoven kan variera mycket, och vi är redo att möta dessa utmaningar med flexibilitet och kreativitet.

Behovsanalys och djupgående dialog

Vi börjar varje projekt med en grundlig behovsanalys där vi tillsammans med kunden identifierar de krav och mål som finns och vilka deras specifika preferenser är. Genom nära samråd och diskussioner säkerställer vi att vi förstår kundens vision och kan skapa en plan som matchar deras förväntningar.

Val av teknologier, platformar och verktyg

Vi låser oss inte till specifika verktyg, utan anpassar oss för kundens behov. För om det är någonting vi lärt oss så är det att behoven och grundförutsättningarna ofta ser olika ut.Utifrån analysen väljer vi de teknologier och verktyg som bäst uppfyller projektets krav. Detta kan innebära allt från etablerade plattformar till nya, innovativa lösningar.

Implementering, utveckling och justering

Under utvecklingsfasen arbetar vi nära kunden för att säkerställa att allt går enligt plan. Vi är flexibla och beredda att göra justeringar vid behov, vilket innebär att vi kan anpassa oss till förändringar och nya insikter som kan dyka upp under projektets gång. Vi strävar efter att säkerställa och helst överträffa kundens vision.

Säker utveckling

Säkerhet, prestanda och underhåll i fokus

Säkerhet och prestanda är centrala delar i vår utvecklingsprocess. Vi ser till att dina lösningar inte bara fungerar bra, utan också är säkra och pålitliga. Med regelbundna säkerhetsgranskningar och optimeringar kan du vara säker på att dina system alltid är skyddade och snabba. Dessutom slutar vårt arbete inte vid lansering – vi erbjuder löpande underhåll och support för att hålla dina applikationer uppdaterade och fungerande i toppform. Låt oss ta hand om tekniken, så kan du fokusera på din verksamhet.

Säkerhet och pålitlighet

Säkerhet är en hörnsten i all vår utveckling. Vi implementerar de senaste säkerhetsåtgärderna för att skydda dina data och användare. Genom regelbundna säkerhetsgranskningar och uppdateringar ser vi till att alla potentiella sårbarheter identifieras och åtgärdas i tid.

För oss handlar det inte bara om att utveckla funktionella system, utan även om att skapa trygga och stabila lösningar. Vi arbetar proaktivt med säkerhetstester och penetrationstester för att säkerställa att dina applikationer klarar av att stå emot hot och angrepp. Vår målsättning är att dina system alltid ska vara skyddade och robusta.

Prestanda och underhåll

Prestanda är avgörande för användarupplevelsen. Vi optimerar våra applikationer för att säkerställa att de är snabba och responsiva, oavsett belastning. Genom att använda effektiva teknologier och metoder kan vi garantera att dina system alltid presterar på topp.

Vi vet att arbetet inte slutar när ett projekt är lanserat. Underhåll av programvaran är en viktig del av vår service. Vi erbjuder löpande support och underhåll för att säkerställa att dina applikationer fortsätter att fungera smidigt och säkert över tid. Våra tjänster inkluderar uppdateringar, buggfixar och förbättringar för att hålla din programvara i bästa möjliga skick.

Genom att fokusera på både säkerhet och prestanda, samt att erbjuda omfattande underhållstjänster, kan vi säkerställa att dina digitala lösningar är pålitliga och effektiva i längden. Låt oss ta hand om din tekniska infrastruktur så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Lyckade utförda arbeten

Våra framgångar: Kundhistorier

Upptäck hur vi har hjälpt våra kunder att nå sina mål med våra skräddarsydda lösningar. 
Här delar vi några av våra mest framgångsrika projekt och hur vi bidragit till deras framgång.

Närbild på en proteshandske från ett företag som specialiserar sig på handproteser, som illustrerar avancerad teknologi för förbättrad fingerfärdighet.

Succéfall 1: Utbildning med kvalitet

Utbildningsplatform till Bioservo

Bioservo kontaktade oss med ett specifikt behov: att skapa en utbildningsplattform för deras kunder, särskilt återförsäljare av deras innovativa handskar Ironhand och Carbonhand. Målet var att kvalitetssäkra återförsäljarnas kunskaper och förse dem med nödvändig utbildning och examination.

Vi utvecklade Bioservo Academy, en plattform integrerad i deras befintliga hemsida. Denna utbildningsplattform inkluderar omfattande utbildningsmaterial och en funktion för examinering för att säkerställa att återförsäljarna är välutbildade och certifierade. Eftersom deras hemsida redan var byggd i CraftCMS, valde vi att använda samma plattform för att säkerställa smidig integration och enhetlig användarupplevelse.

Projektet resulterade i en användarvänlig och effektiv utbildningsplattform som hjälper Bioservo att upprätthålla hög standard och kvalitet bland sina återförsäljare.

Succéfall 2: Placeholder

Praktikverktyg åt 15 Kommuner

Vi har under flera år varit huvudutvecklare av tjänsten TillArbetslivet.nu, ett verktyg designat för att underlätta kontakterna mellan utbildningsanordnare och arbetsliv. Plattformen används för att hantera prao, APL och andra praktikformer samt så kallade Prova på-dagar där elever får möjlighet att testa olika gymnasieprogram.

TillArbetslivet.nu används av över 100 skolor runt om i Sverige och har visat sig vara ett värdefullt verktyg för att underlätta och organisera praktiktillfällen. Tjänsten är byggd i Rails, vilket säkerställer en robust och flexibel plattform som kan hantera de olika behoven från både skolor och företag.

Projektet har lett till smidigare och mer effektiva processer för både skolor och arbetsgivare, vilket i sin tur bidrar till att elever får värdefulla erfarenheter och kontakter inför framtiden.

Succéfall 3: Organiserad anslutning

Fiberdatabas åt Vökby bredband

Vökby Bredband, som levererar bredband till 6500 hushåll, hade ett behov av att organisera och hantera hur fiberkablar är dragna och hur hushållen är anslutna. För att möta detta behov utvecklade vi en specialanpassad tjänst i nära samarbete med Vökby.

Denna tjänst hjälper Vökby att effektivt administrera och övervaka fiberanslutningarna, vilket säkerställer att alla hushåll får pålitlig och snabb internetuppkoppling. Genom vår lösning kan Vökby nu enkelt följa upp och underhålla sitt nätverk, vilket förbättrar deras service och kundnöjdhet.

Projektet resulterade i en effektiv och användarvänlig plattform som underlättar den dagliga driften och förbättrar kvaliteten på Vökbys bredbandstjänster.

Succéfall 4: Modernisering

Hembygdsbok till Ödeshögs kommun

Ödeshögs kommun hade en tjänst för sin hembygdsbok, ursprungligen byggd i Lotus Notes/Domino från IBM. Kommunen önskade en modernare och mer användarvänlig plattform och bad oss att skriva om hela systemet.

Vi migrerade tjänsten till en modern Rails-lösning, vilket inte bara förbättrade prestanda och användarupplevelse, utan även underlättade framtida underhåll och uppdateringar. Nu kan kommunen enkelt hantera och uppdatera sin hembygdsbok med den nya, effektiva plattformen.

Succéfall 5: Smidig e-handel

Köpstaden - Vår egen e-handelslösning

Vi är stolta över vår e-handelsplattform Köpstaden, skapad för att hjälpa företag att fokusera på sin kärnverksamhet medan vi hanterar deras e-handelsbehov. Genom att använda Ruby on Rails har vi utvecklat en robust och flexibel plattform som driver flera nätbutiker, alla alltid uppdaterade och optimerade för bästa prestanda.

En av de stora fördelarna med Köpstaden är att alla våra butiker får tillgång till gemensamma uppdateringar och förbättringar. Det innebär att nya funktioner och optimeringar snabbt implementeras över hela plattformen, vilket gynnar samtliga användare. Vår plattform gör det enkelt för kunder att navigera mellan butikerna via smidiga länkar, vilket skapar en sammanhängande och sömlös shoppingupplevelse.

Succéfall 6: Samlad information

Samlingsplattform till Region Östergötland

Vi utvecklade tjänsten Min framtid åt Region Östergötland, där arbetssökande och nyanlända kan samla och hantera information som handlingsplaner, studieplaner och meritportföljer. Tjänsten har varit till stor hjälp och har använts av över 100 000 personer.

Min framtid gör det enkelt för användare att hålla all viktig information organiserad och lättillgänglig, vilket underlättar deras väg mot utbildning och arbete.

Abstrakt representation av antikropps-baserade cancerterapier under utveckling av Cantargia, som riktar sig mot IL1RAP, på deras officiella webbplats.

Succéfall 7: Effektiv synkronisering

IR-Tjänster till Cantargia

Cantargia behövde byta från Cision till Modular Finance för sina IR-tjänster och bad oss säkerställa att all information från den nya IR-tjänsten synkroniserades smidigt till deras hemsida.

Vi såg till att övergången gick problemfritt genom att integrera Modular Finance i deras befintliga webblösning. Detta garanterade att all viktig information från IR-tjänsterna flödar korrekt och kontinuerligt, vilket förbättrade både effektiviteten och användarupplevelsen på Cantargias hemsida.

Succéfall 8: Placeholder

Synkronisering av data till fastighetsbyro

En fastighetsbyrå ville presentera sina objekt på sin hemsida och behövde hjälp med att synkronisera data från deras mäklarsystem, Vitec. Vi säkerställde en smidig integration mellan Vitec och deras hemsida.

Genom vår lösning kunde fastighetsbyrån hantera alla sina säljobjekt direkt via Vitec, vilket automatiskt uppdaterade informationen på hemsidan. Detta gjorde processen både effektiv och användarvänlig, samtidigt som det förbättrade kundupplevelsen.

Vår verktygslåda

Verktyg och plattformar

Då vi vill betona att vi inte låser oss i specifika språk, verktyg eller plattformar har vi givetvis bred erfarenhet av en mängd olika verktyg och plattformar inom system- och webbutveckling. Här är några av de teknologier vi använder för att leverera de bästa lösningarna för våra kunder.

Språk / Plattformar

 • Javascript: Ett programmeringsspråk som används för att skapa interaktiva webbplatser.
 • Ruby: Ett programmeringsspråk känt för sin enkelhet och produktivitet.
 • PHP: Ett skriptspråk som används för webbserverutveckling.
 • Python: Ett allmänt använt programmeringsspråk känt för sin läsbarhet och mångsidighet.
 • Go: Ett programmeringsspråk utvecklat av Google, känt för sin prestanda och enkelhet.
 • Java: Ett populärt programmeringsspråk som används för att bygga plattformsoberoende applikationer.
 • compose: Ett verktyg för att definiera och köra multi-container Docker-applikationer.
 • tailwindcss: Ett CSS-ramverk för att snabbt skapa anpassade designstilar.
 • Vue + vite: Vue är ett JavaScript-ramverk för att bygga användargränssnitt, och vite är en snabb byggverktyg för modern webbapplikationsutveckling.

Databaser

 • MariaDB/MySQL: Populära relationsdatabashanterare som används för att lagra och hantera data.
 • HCL/IBM Lotus Notes / Domino: En plattform för e-post, samarbete och applikationsutveckling.

Operativsystem

 • Linux: Ett open-source operativsystem som används på servrar och datorer.
 • Windows: Ett operativsystem utvecklat av Microsoft.
 • Mac: Ett operativsystem utvecklat av Apple för deras datorer.

System

 • Ruby On Rails: Ett webbramverk skrivt i Ruby som underlättar utveckling av webbapplikationer.
 • Craft CMS: Ett flexibelt content management system för att skapa anpassade webbplatser.
 • Sitevision: Ett svenskt content management system för att skapa och hantera webbplatser.
 • Webflow: Ett webbutvecklingsverktyg för att designa, bygga och lansera responsiva webbplatser visuellt.

Deployverktyg

 • Capistrano: Ett verktyg för att automatisera deployment av webbapplikationer.
 • GitHub Actions: En CI/CD-plattform som automatiserar arbetsflöden direkt i GitHub.
 • Buddy.works: Ett verktyg för CI/CD och automatisering av utvecklingsarbetsflöden.
 • Deploybot: Ett verktyg för att automatisera deployment av kod till servrar.

Virtualisering

 • Proxmox: En open-source plattform för servervirtualisering.
 • Docker: En plattform för att skapa, distribuera och köra applikationer i containrar.
 • Wine: Ett verktyg som låter användare köra Windows-applikationer på Unix-liknande operativsystem.

Integration av olika system

 • MailChimp: En plattform för e-postmarknadsföring som hjälper företag att skapa och skicka e-postkampanjer.
 • Summera Support: Ett verktyg för kundsupport och ärendehantering.
 • BookVisit: Ett bokningssystem för hotell och andra övernattningsanläggningar.
 • Cision: Ett verktyg för PR och medieövervakning.
 • Modular Finance: En finansiell plattform för dataanalys och rapportering.
 • HubSpot: En CRM-plattform som erbjuder marknadsförings-, försäljnings- och kundserviceverktyg.
 • Home Assistant: En open-source plattform för att hantera och automatisera smarta hem.
 • Sharepoint: En webbaserad samarbetsplattform som integrerar med Microsoft Office.
 • OpenAI: Ett företag som utvecklar AI-teknologier, inklusive språkmodeller som ChatGPT.
 • Google Ads: En onlineannonseringsplattform utvecklad av Google.
 • Google Merchant Center: Ett verktyg som hjälper företag att ladda upp och hantera produktinformation för Google Shopping.
 • Brevo / SendInBlue: En plattform för e-postmarknadsföring och automation.
 • Basetool: Ett verktyg för att bygga och hantera interna verktyg och dashboards.
 • Rek.AI: En AI-baserad plattform för rekrytering och talanghantering.
 • 3DBinPacking: Ett verktyg för optimering av paketering och logistik.
 • Microsoft Ads: En plattform för onlineannonsering utvecklad av Microsoft.
 • Nshift / Unifaunonline: En lösning för frakt- och logistikhantering.
 • sirvoy.com: Ett bokningssystem för hotell och andra övernattningsanläggningar.
 • Createsend.com: En plattform för e-postmarknadsföring.
 • PayPal: En betaltjänst som möjliggör onlinebetalningar och pengaöverföringar.
 • Klarna: En betaltjänst som erbjuder olika betalningsalternativ för e-handel.
 • Specter: En plattform för affärssystem och e-handelslösningar.
 • Okta: En plattform för identitetshantering och säker inloggning.
 
 • GitHub: En webbaserad plattform för versionhantering av kod.
 • Netpublicator: En plattform för publicering och distribution av digitalt innehåll.
 • Mailgun: En e-postleverantör för transaktions- och marknadsföringsmejl.
 • SuiteCRM: En open-source CRM-plattform.
 • ReadSpeaker: Ett text-till-tal-verktyg för att göra innehåll mer tillgängligt.
 • GetANewsletter: Ett verktyg för att skapa och skicka nyhetsbrev.
 • Sendgrid: En molnbaserad e-posttjänst för transaktions- och marknadsföringsmejl.
 • Shopify: En e-handelsplattform för att skapa och hantera onlinebutiker.
 • WordPress: Ett populärt content management system (CMS) för att skapa webbplatser och bloggar.
 • Elementor: En drag-and-drop page builder för WordPress.
 • Google Workplace: En samling produktivitetsverktyg utvecklade av Google.
 • Microsoft 365: En samling produktivitetsverktyg utvecklade av Microsoft.
 • Box.com: En molnlagrings- och samarbetsplattform.
 • Mynewsdesk.com: En PR- och kommunikationsplattform för att hantera pressmeddelanden och mediekontakter.
 • Mobigo: Ett system för mobil arbetsorderhantering.
 • Google Tag Manager: Ett verktyg för att hantera och distribuera marknadsförings- och analystaggar.
 • Google Analytics: Ett verktyg för webbanalys som spårar och rapporterar webbplatstrafik.

Övrigt

 • Postman: Ett verktyg för att testa och dokumentera API.
 • Citrix ShareFile: En molnbaserad filsynkroniserings- och delningsplattform.
 • Serverpilot: Ett verktyg för att hantera och optimera PHP-webbplatser på VPS.

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp specifikt med våra webblösningar eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!