Kraftfull kodning

Ruby on Rails: Ett verktyg för unika webbplatser

Ruby on Rails, är ett kraftfullt webbramverk som gör det möjligt att snabbt och effektivt bygga robusta webbapplikationer. Till skillnad från många andra plattformar erbjuder Rails en elegant syntax och ett rikt bibliotek av funktioner, vilket minskar utvecklingstiden och underlättar kodunderhåll. Vårt företag har omfattande erfarenhet av att använda Ruby on Rails för att skapa skräddarsydda lösningar som möter våra kunders specifika behov.

Vi är stolta över att kunna erbjuda expertis inom Ruby on Rails och våra lösningar sträcker sig från enkla webbplatser till komplexa applikationer. Med Rails kan vi säkerställa att dina projekt inte bara är effektiva och skalbara, utan också framtidssäkra. Låt oss hjälpa dig att dra nytta av fördelarna med detta kraftfulla verktyg och ta din webbapplikation till nästa nivå.

Dina fördelar

Varför välja Ruby on Rails

Ruby on Rails erbjuder ett helt enastående och flexibel utveckling med allt som behövs när du vill ta ditt koncept till verklighet.

Snabb utvecklingsprocess

Ruby on Rails är känd för sin förmåga att påskynda webbutvecklingsprocessen tack vare en uppsättning inbyggda verktyg och konventioner. Kan även ditt projekt gå från idé till lansering snabbare än med många andra teknologier som sparar både tid och pengar.

Inbyggd säkerhet

Ramverket följer säkerhetsbästa normer och uppdateras regelbundet för att hantera nya sårbarheter. Därför blir dina webbapplikationer skyddade från vanliga säkerhetshot vilket ger dig och dina användare sinnesro.

Aktiv gemenskap och stöd

För att Ruby on Rails stöds av en stor och aktiv gemenskap av utvecklare bidrar det till en ständigt växande gems (plugins) som utökar funktionaliteten i dina applikationer. Samt kan Rails erbjuda lösningar på vanliga utmaningar som säkerställer att din teknologi alltid är i framkant.

Kostnadseffektivitet

Genom att använda öppen källkod och minimera kodupprepning erbjuder Ruby on Rails en kostnadseffektiv lösning för webbprojekt. Mindre kod och snabbare utvecklingstider innebär lägre utvecklingskostnader, vilket gör det till ett ekonomiskt val för både små och stora företag.

SEO-vänlig

Strukturen och funktionerna i ramverket underlättar skapandet av SEO-vänliga URL:er och optimerad kod, som även förbättrar din webbplats synlighet i sökmotorer. Detta är avgörande för att locka trafik till din webbplats och nå ut till en bredare publik online.

Flexibilitet och skalbarhet

Med Ruby on Rails kan vi vara extremt flexibla i att bygga och hantera din webbplats. Oavsett dina behov kan vi anpassa den till dina förändrade affärsbehov. Samtidigt som ditt företag växer kan Rails robusta arkitektur gör det möjligt att hantera ökad trafik och komplexitet med lätthet

Skapa, Utveckla, Leverera

Våra tjänster och expertis inom Ruby on rails

Vårt intresse för Ruby on Rails-applikationer sträcker sig från utveckling till löpande stöd samtidigt som vi levererar tekniskt utmärkta och anpassade lösningar.

Business people have a meeting

Skräddarsydd utveckling

Varje projekt är unikt och vårt team på Style4 förstår att skräddarsy din webbapplikation kan vara en komplex utveckling men med våra tjänster kan vi möta dina specifika behov. Eftersom vi använder Ruby on Rails för att skapa responsiva, säkra och skalbara webbapplikationer. Vår process börjar med en grundlig analys av dina krav för att säkerställa att den slutliga produkten uppfyller dina förväntningar och dina användares. Oavsett om det gäller e-handelslösningar, CMS, API-utveckling eller anpassade webbapplikationer.

Underhåll och support

Utöver initiel utvecklingen av din webbplats erbjuder vi omfattande underhåll och supporttjänster. Såsom löpande uppdateringar, säkerhetsrevisioner och prestandaförbättringar, för att säkerställa optimerad prestanda under hela livscykeln. Dessutom följer vi de senaste utvecklingstrenderna och integrerar ny teknik i din webbplats, vilket hjälper dig att stanna kvar i takt med den teknologiska förskridingen.

Happy and smiling worker with headset for video call, Asian tech support man talking to online
Young Man Working with servers

Drift och hosting

Vi har lång erfarenhet av att drifta webbplatser i både våra servermiljöer och anpassade lösningar för Ruby on Rails-applikationer. Därför gör vår expertis till en idealisk partner för pålitliga och säkra hostingtjänster som är anpassade till Ruby on Rails. Vårt team har åtagit sig att hantera din webbplats, från grundläggande webbhosting men också intrikata molnbaserade infrastrukturer. Nämligen prioriterar vi att din webbplats fungerar optimalt med oavbruten tillgänglighet och effektiv prestanda som även håller dig före kurvan i digital utveckling. Med vår djup förståelse av Ruby on Rails och hosting krav säkerställer vi sömlös integration och optimal prestanda för dina applikationer.

Migrering och uppgradering

Att hålla din Ruby on Rails-applikation uppdaterad är avgörande för både säkerhet och prestanda. Därför har vi expertis på migrering och uppgradering av Rails-applikationer som gör att din webbplats alltid är i framkanten med de senaste framstegen. Dock förstår vi att balansera ny teknik med befintliga digitala tillgångar. Detta gör oss till en pålitlig partner för företag och kommuner som söker efter hållbar webbutveckling och optimering. Vi har framgångsrikt urfört många migrerings- och uppgraderingsprojekt för kunder i olika branscher. Medans vi har integrerat nya funktioner samtidigt som störningarna minimerats.

Engineer carrying out data center equipment upgrade

Flexibel & Enastående

Anpassningsbara Ruby on Rails lösningar som stärker din digital framgång genom innovativa tekniker

På Style4 är vi stolta över att vara mer än bara ett Ruby on Rails utvecklingsbolag. Vi är ett team av experter som har åtagit sig att leverera högsta kvalitet och värde till våra kunder i Sverige och utanför. Våran smidighet över olika projekts storlekar och branscher, inklusive kommuner och företag visar vår anpassningsförmåga och engagemang för excellens.

Vår process börjar vi med att förstå dina unika behov och mål. Samtidigt kombinerar vi anpassade strategier, djup teknisk kunskap och konsekvent kommunikation, för att skapa lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna. Därefter hanterar vi ditt projekt med kompetens och samtidigt understryker vi våra överlägsna resultat.

Förutom att anpassa oss för att nå ditt mål, integrerar vi också sökmotoroptimering (SEO) från början, för att säkerställa tekniskt sunda och synlighetshöjande lösningar. Vi gör att din webbplats kommer nå din målgrupp samtidigt som de rankas högt på sökmotorer.

På Style4 får du ett framåttänkande team dedikerat till innovation, överlägsen hantverk och optimal synlighet i den digitala världen. Tillsammans skapar vi anmärkningsvärda Ruby on Rails-projekt som inte bara lyser i Sverige utan runt om i världen.

0 +

års Craft-erfarenhet

0 %

kundbehållning

0 +

år sedan Style4 grundades

0 +

minuter nedtid drift hela 2023

Produktiv Innovation

Snabb utveckling och flexibilitet med Ruby on Rails

Släpp loss potentialen i ditt företag med Ruby on Rails – det smidiga ramverket vi använder för att bygga robusta, skalbara webbapplikationer med optimal SEO-prestanda.

01.

Ruby on Rails för effektiv webbutveckling

Ruby on Rails har en förenklad och snabb utvecklingsprocess, oavsett vad, ger den en effektiv webbutveckling. Samtidigt är det idealiskt för både start-ups och etablerade företag. Detta är avgörande för kunder som strävar efter att snabbt gå från koncept till lansering. 

02.

Anpassningsbarhet för varje kunds unika behov

Det flexibla ramverket och omfattande tilläggspaket gör att vi kan uppfylla unika affärsbehov. Därför kan vi skapa sömlösa integrationer och anpassa plattformarna efter dina önskemål. Även om du vill ha komplexa e-handelsplattformar och integera avancerade funktioner.

03.

Robust säkerhet till ett förtroendefullt digital närvaro

Med inbyggd säkerhet hjälper Ruby on Rails oss att skydda dina webbapplikationer mot vanliga säkerhetshot. Från SQL-injektioner till cross-site scripting (XSS) bidrar skyddet med säkerhet för din data och dina användares integritet. För kunder i Sverige och internationellt innebär detta en pålitlig och säker digital närvaro som upprätthåller användarnas förtroende.

04.

Skalbarhet som möter framtidens behov

Ramverkets flexibilitet och modulär design underlättar skalning av applikationer från små projekt till stora företagslösningar. Även när ditt företag växer kan Rails växa i takt med dina behov, vilket är avgörande för dig som strävar efter att nå ny användare.

05.

Leverera värde med SEO-optimering

Med Ruby on Rails flexiblilitet blir SEO optimisering lätt. Så även din webbplats rankar så högt som möjligt på sökmotorer som Google. Med rena URL:er, enkel navigering och snabba laddningstider, optimerar vi våra webbplatser för sökmotorer och användarupplevelse. Vilket ökar din synlighet online och lockar mer trafik till din webbplats.

Med dessa anpassningar kan vi säkerhetsställa att din hemsida är precis som vad dina krav ställer, och med våra optimiseringar kan vi nå dina kunder på ett effektivt sätt.

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Showcase

Utförda Projekt: Våra Succéhistorier med Ruby on Rails

Utforska våra framstående projekt där vi använt Craft CMS för att skapa unika och effektiva webblösningar.

SUCCÉFALL 5: SMIDIG E-HANDEL

Köpstaden - Vår egen e-handelslösning

Vi är glada att kunna presentera vår egen e-handelsplattform Köpstaden, en lösning designad för att låta företag fokusera på sin kärnverksamhet medan vi tar hand om deras e-handel. Genom att använda Ruby on Rails har vi skapat en stabil och flexibel plattform som stödjer flera nätbutiker. Rails-ramverkets effektivitet och kraft gör att vi kan leverera högpresterande lösningar som enkelt kan anpassas och skalas.

En av de mest uppskattade funktionerna i Köpstaden är möjligheten att dela uppdateringar och förbättringar över hela plattformen. När vi introducerar nya funktioner eller optimeringar, rullas dessa ut till alla butiker samtidigt, vilket säkerställer att alla användare alltid har tillgång till den senaste teknologin. Dessutom gör Rails smidiga integrationer och användarvänliga gränssnitt det enkelt för kunder att navigera mellan olika butiker, vilket resulterar i en sömlös och engagerande shoppingupplevelse.

SUCCÉFALL 2: Förenklad praktik

Praktikverktyg åt 15 Kommuner​

Vi har haft nöjet att utveckla och förvalta plattformen Praktikportalen, ett verktyg som förenklar samarbetet mellan skolor och näringsliv för att hantera praktikplatser, prao och liknande utbildningsmoment. Praktikportalen möjliggör effektiv administration av praktikprogram och erbjuder elever en strukturerad väg att utforska olika yrkesområden.

Med över 120 skolor som använder Praktikportalen, har vi byggt plattformen på Ruby on Rails för att säkerställa stabilitet och flexibilitet. Rails ramverkets kraft gör att plattformen kan skalas och anpassas efter specifika krav från både skolor och företag. Den robusta arkitekturen stödjer ett stort antal samtidiga användare och ger en pålitlig drift.

SUCCÉFALL 3: ORGANISERAD ANSLUTNING

Fiberdatabas åt Vökby bredband​

Vi har haft förmånen att samarbeta med Vökby Bredband, en regional bredbandsleverantör som betjänar över 7000 hushåll, för att utveckla en omfattande plattform för hantering och organisation av deras fibernätverk. Vökby behövde en lösning som kunde hjälpa dem att effektivt administrera installation och underhåll av fiberanslutningar.

Med hjälp av Ruby on Rails byggde vi en skräddarsydd plattform som möjliggör noggrann övervakning och administration av alla anslutna hushåll. Rails ramverkets flexibilitet och robusthet gjorde det möjligt för oss att skapa en lösning som är både skalbar och pålitlig, vilket säkerställer att Vökby kan tillhandahålla snabb och stabil internetuppkoppling till alla sina kunder.

SUCCÉFALL 4: MODERNISERING

Hembygdsbok till Ödeshögs kommun​

Ödeshögs kommun hade en tjänst för sin hembygdsbok, ursprungligen byggd i Lotus Notes/Domino från IBM. Kommunen önskade en modernare och mer användarvänlig plattform och bad oss att skriva om hela systemet.

Vi migrerade tjänsten till en modern Rails-lösning, vilket inte bara förbättrade prestanda och användarupplevelse, utan även underlättade framtida underhåll och uppdateringar. Nu kan kommunen enkelt hantera och uppdatera sin hembygdsbok med den nya, effektiva plattformen.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp specifikt med våra webblösningar eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!