Fullservice för din e-handel

Våra fullfillmenttjänster inom e-handel

Women Shopping Online Shopaholics Purchase Concept

Upptäck hur våra fullfillmenttjänster kan göra din e-handel enklare och mer effektiv. Vi tar hand om allt från lagerhållning och orderhantering till packning och leverans, så att du kan fokusera på att växa din verksamhet. Vårt mål är att ge dig en smidig och problemfri logistiklösning som förbättrar både din och dina kunders upplevelse.

Med vår erfarna personal och avancerade teknologi säkerställer vi att varje steg i fullfillmentprocessen utförs snabbt och noggrant. Oavsett om du hanterar små eller stora volymer, kan vi anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Låt oss hjälpa dig att optimera din e-handel och ge dina kunder den bästa servicen.

Allt-i-ett-lösning

Köpstaden -Vårt koncept för fullfillment inom e-handel

Vår 3PL-tjänst erbjuder något unikt. Vi tar hand om hela din e-handelslösning, inte bara e-shoppen. Med oss får du en komplett plattform.

Sedan 2012 har vi erbjudit en 3PL-tjänst som går utöver det vanliga. Din e-shop kan bli en del av vår plattform Köpstaden. Detta betyder att du inte behöver ha en egen e-handel. Vår lösning är idealisk för dig som vill fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om e-handeln. Vi driver åtta egna nätbutiker på vår plattform och ser till att de alltid är optimerade och uppdaterade.

Alla butiker på vår plattform drar nytta av gemensamma uppdateringar, vilket innebär att förbättringar och nya funktioner snabbt kommer alla till del. Köpstaden, vår galleria, låter kunder enkelt navigera mellan butikerna via länkar i sidfoten, vilket skapar en smidig shoppingupplevelse. Genom att samla alla butiker på en plattform förbättras kundupplevelsen och effektiviteten.

Vår plattform är byggd för att hantera alla aspekter av e-handel, från produktuppladdning till betalningshantering. Med avancerade verktyg och funktioner kan du vara säker på att din butik alltid ligger steget före konkurrenterna. Vi erbjuder även stöd och support för att hjälpa dig att maximera din e-handelspotential.

Male Chinese warehouse worker giving the thumbs up

Vår egen plattform

Med vår tjänst slipper du bekymra dig om att driva en egen e-handelsplattform. Vi erbjuder en komplett lösning där vi tar hand om allt från drift till optimering, så att du kan fokusera på din verksamhet. Vår plattform är designad för att vara flexibel och anpassningsbar, vilket gör den idealisk för både små och stora företag. Vi hanterar allt från produktuppladdning till betalningshantering och ser till att alla delar av din e-handel fungerar smidigt.

Delade fördelar

Alla butiker på vår plattform drar nytta av samma uppdateringar och förbättringar. Detta innebär att varje butik får tillgång till de senaste funktionerna och optimeringarna, vilket leder till en bättre upplevelse för både dig och dina kunder. Vår plattform är designad för att vara skalbar och flexibel, vilket innebär att den kan växa med ditt företag och anpassa sig efter dina föränderliga behov.

Utforska E-butikerna som ingår i Köpstadens galleria:

Upptäck fördelarna

Fördelarna med Köpstaden

Här är några av de många fördelarna med att använda vår e-handelsplattform. Upptäck hur Köpstaden kan göra din e-handel enklare och mer effektiv.

Avlastning

Perfekt för dig som gärna överlåter fullfillmenttjänsterna till oss.

Klarna

Du behöver inget eget avtal hos Klarna utan du använder vårt.

Trafik

Besökare på andra sidor i Köpstaden kan nå din butik via länkar i sidfoten.

Uppdateringar

Uppdateringar förbättrar alla butiker samtidigt.

Frakt

Man behöver inget avtal med fraktbolag. Vi hanterar allt åt dig.

Plattform

Du behöver ingen egen e-handelsplattform.

Våra framgångar

Utförda projekt: Våra succéhistorier i fulfillmenttjänster

Utforska våra framstående projekt där vi hjälpt kunder med deras fulfillmenttjänster inom e-handel.

SUCCÉFALL: E-HANDEL FÖR CHOKLAD

Fulfillmentlösning till Narr Chocolate

När Narr Chocolate ville starta upp sin e-handel för första gången 2021, rekommenderade vi att hantera deras ordrar genom Köpstaden. Detta innebär att Narr Chocolate inte behövde ha en egen e-handelslösning. Vår erfarenhet av att hantera små beställningar effektivt, medan Narr är specialiserade på större beställningar, gjorde oss till den perfekta partnern. Vi tog på oss ansvaret för att sköta all logistik i deras e-handelsbutik, Narrchocolateshop.se, vilket inkluderade allt från packning och plockning till kundsupport.

Sedan 2021 har vi hanterat hela logistikprocessen för Narr Chocolate med fullt förtroende från deras sida. Genom vår plattform har vi säkerställt att varje beställning hanteras snabbt och effektivt. Som en del av Köpstaden är de nu en dal av ett större galleri av butiker och detta har skapat en spännande och smidig shoppingupplevelse för kunderna. Vi är stolta över att vara en del av Narr Chocolates framgång och att bidra till att deras e-handel fungerar smidigt och effektivt samt hur vår platform har hjälp dem fokusera på att expandera sin verksamhet och nå ut till fler chokladälskare.

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp specifikt med våra webblösningar eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!