Framtidens teknik idag

AI och maskinlärning

Using the intelligence of a laptop to interact with artificial intelligence. Automation technology.

AI och maskinlärning har snabbt blivit centrala delar i dagens teknologiska landskap och kommer att fortsätta att forma framtiden. Vi erbjuder omfattande tjänster inom AI och maskinlärning, med en stark strävan att alltid vara i framkant när det gäller de senaste verktygen och teknologierna. Vi använder AI för att förbättra våra egna processer och hjälpa våra kunder att optimera sina verksamheter.

Genom att ständigt lära oss och implementera de nyaste innovationerna kan vi erbjuda expert rådgivning med skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov. Låt oss hjälpa dig att dra nytta av AI
fulla potential.

Framtidssäkrade lösningar

I framkant med AI-verktyg

Vi siktar på att hålla oss informerade om AI som ett verktyg för att övervinna framtidens utmaningar.

Vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste AI-verktygen för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder de mest moderna och effektiva lösningarna. AI har snabbt blivit en central del av vår verksamhet, och vi använder dessa teknologier för att både förbättra våra egna processer och skapa mervärde för våra kunder.

Vi använder AI för allt från att underlätta utvecklingsarbete till att analysera bildinnehåll. Vårt mål är att aldrig vara tillbaka-strävande bara för att det passar vårt workflow eller våra plattformar bäst. Istället strävar vi efter att alltid hänga med i utvecklingen och anpassa oss till de senaste innovationerna inom AI och maskinlärning. Detta gör att vi kan erbjuda lösningar som är både aktuella och framtidssäkra.

Genom att kontinuerligt utforska och implementera nya AI-tekniker kan vi säkerställa att vi alltid levererar de bästa resultaten för våra kunder.

Din AI-expert

Rådgivning och implementering av AI i din verksamhet

Vi hjälper dig att integrera AI i din verksamhet och erbjuder rådgivning för att hitta de bästa lösningarna. Med vår erfarenhet kan vi säkerställa att AI används på ett sätt som optimerar din verksamhet.

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder anpassad rådgivning

Många av våra kunder har vänt sig till oss för att implementera AI-lösningar i sina verksamheter, och vi är glada att kunna erbjuda vår expertis i detta avseende. En vanlig tillämpning är inom kundservice och chattfunktioner, där AI kan tränas på företagets specifika data för att ge snabba och korrekta svar till kunderna. Genom att mata en lokal språkmodell med tvättad data från kundens system, som kundregister och interna kunskapsbaser, kan vi skapa en AI som har en djup förståelse för verksamheten.

Förutom kundservice finns det många andra områden där AI kan göra stor skillnad. Till exempel kan AI användas för att förutsäga kundbeteenden, optimera lagerhantering och förbättra marknadsföringskampanjer. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera de områden där AI kan ge störst effekt och utvecklar sedan skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov.

Vi ser oss som din partner i AI-resan och är här för att ge dig den rådgivning och support du behöver för att lyckas. Oavsett om du precis har börjat utforska AI-möjligheter eller om du redan har en tydlig vision, hjälper vi dig att hitta de bästa alternativen och implementera dem på ett effektivt sätt. Tillsammans kan vi ta din verksamhet till nästa nivå med hjälp av AI och maskinlärning.

Brett utbud

AI-lösningar för alla områden

Vi erbjuder AI-lösningar som kan anpassas till en mängd olika områden och behov. Vi har de teknologier och den kunskap som krävs för att hjälpa dig, oavsett din bransch, att maximera fördelarna med AI. Våra AI-lösningar är anpassade för att möta olika specifika krav och utmaningar.

Kundtjänst och support

Förbättra kundtjänsten med snabb och precis AI-hantering.

 • ChatGPT från OpenAI
 • Zendesk AI
 • Drift

 • Lärande och utbildning

  Förbättra utbildning och inlärning med intelligenta AI-verktyg.

 • Perplexity AI
 • DeepL
 • Fireflies

 • Marknadsföring och försäljning

  Optimera dina kampanjer och öka försäljningen med AI-driven insikt.

 • Google Analytics AI
 • Undetectable AI
 • Albert AI

 • Generativ AI

  Skapa och analysera kreativt innehåll med kraften hos generativ AI.

 • DALL-E
 • Stable Diffusion
 • Midjourney
 • Tillgänglighet och anpassning

  Gör dina tjänster tillgängliga och anpassade för alla användare.

 • NaturalReaders
 • Microsoft's Seeing AI
 • ElevenLabs

 • Utveckling och Design

  Förbättra din design och utveckling med AI-drivna verktyg.

 • GitHub Copilot
 • Tabnine
 • Elementor AI

 • Kundröster

  Vad våra kunder säger om Style4

  En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

  ”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

  Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

  ”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

  Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

  ”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

  Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

  Adress och kontakt-info

  Style4 Solutions AB
  Lievägen 3
  599 31 Ödeshög

  Telefon: 0730 27 90 49
  E-post: info@style4.se

  Sociala media: 

  Hör av dig till oss!

  Behöver du hjälp specifikt med våra webblösningar eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

  Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!