Din shop på webben

E-handel för alla behov

Women Shopping Online Shopaholics Purchase Concept

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom e-handel för att hjälpa ditt företag att lyckas online. Oavsett om du precis startar din första e-shop eller behöver förbättra en befintlig plattform, har vi rätt kompetens och resurser för att stödja dina behov. Vårt team arbetar nära dig för att förstå dina specifika mål och utmaningar, och vi utvecklar en strategi som passar just din verksamhet.

Vi fokuserar på användarvänlighet, SEO och anpassningsbarhet för att säkerställa att din e-handel inte bara fungerar smidigt utan också genererar resultat. Från val av plattform och design till implementering och support, guidar vi dig genom hela processen. Låt oss vara din partner i att skapa en framgångsrik e-handelslösning som kan ta ditt företag till nästa nivå.

Nytt eller etablerat

Lösningar för både nya projekt och befintliga system

Vårt team guidar dig genom skräddarsydda lösningar oavsett om du startar en ny e-shop eller behöver optimera en befintlig.

Kom igång med e-handel med vår hjälp

Vi hjälper dig att skapa din e-shop från grunden, med en process som täcker allt från behovsanalys till lansering. Vårt mål är att säkerställa att din nya e-shop är framgångsrik och väloptimerad.

Behovsanalys

Vi börjar med att förstå dina specifika behov och mål. Genom en grundlig analys av dina affärsmål och målgrupp skapar vi en skräddarsydd plan för din nya e-shop.

Plattformval

Baserat på analysen rekommenderar vi den bästa e-handelsplattformen för din verksamhet. Vi är oberoende och väljer alltid den lösning som bäst uppfyller dina krav.

Design och utveckling

Vårt erfarna team designar och utvecklar din e-shop med fokus på användarupplevelse och funktionalitet. Vi säkerställer att webbplatsen är både visuellt tilltalande och lättnavigerad.

Innehåll och produktuppladdning

Vi hjälper dig att ladda upp produkter och skapa engagerande innehåll som attraherar och konverterar besökare till kunder.

Testning och lansering

Innan lansering genomför vi omfattande tester för att säkerställa att allt fungerar som det ska. När vi är nöjda lanserar vi din e-shop och övervakar noggrant de första veckorna för att säkerställa en smidig start.

Låt oss optimera din befintliga shop​

Vi arbetar med att optimera och förbättra din befintliga e-shop för att maximera dess prestanda och användarupplevelse. Vår process säkerställer att din e-shop når sin fulla potential och överträffar kundernas förväntningar.

Utvärdering av nuvarande system

Vi börjar med en detaljerad utvärdering av din befintliga e-shop för att identifiera styrkor och svagheter. Detta ger oss en klar bild av vad som behöver förbättras.

SEO-optimering

En viktig del av optimeringen är att förbättra din e-shops synlighet på sökmotorer. Vi genomför en omfattande SEO-analys och implementerar strategier för att öka din webbplats ranking.

Användarupplevelse (UX)

Vi fokuserar på att förbättra användarupplevelsen genom att optimera navigering, layout och design. En bättre UX ökar kundnöjdheten och konverteringsgraden.

Prestandaoptimering

Vi analyserar och optimerar din e-shops prestanda för att säkerställa snabba laddningstider och minimal nedtid. Detta är avgörande för att hålla kunderna nöjda och minska avhopp.

Kontinuerlig övervakning och support

Efter att ha implementerat förbättringarna erbjuder vi kontinuerlig övervakning och support för att säkerställa att din e-shop presterar på topp. Vi är alltid redo att hjälpa dig med framtida behov och justeringar.

Rätt för dig

Hitta rätt plattform för din e-handel

Vi är helt oberoende när vi rekommenderar en plattform till våra kunder. Vårt främsta mål är att hitta den bästa lösningen för just ditt företag, oavsett leverantör. Ibland kan vår rekommendation helt enkelt vara att du kontaktar en specifik leverantör, och sedan ser vi till att de tar över uppdraget helt. För att säkerställa vårt oberoende tackar vi alltid nej till de belöningar eller provisioner som dessa leverantörer ofta erbjuder som tack för hjälpen. Detta garanterar att våra råd och rekommendationer alltid är objektiva och baserade på dina specifika behov och förutsättningar. Vårt löfte till dig är att alltid prioritera dina intressen och leverera den bästa möjliga lösningen för din e-handel.

Shopify

Shopify är en av de mest populära e-handelsplattformarna tack vare sin användarvänlighet och flexibilitet. Med Shopify kan du snabbt komma igång med din e-shop och få tillgång till en mängd funktioner som hjälper dig att hantera allt från produktvisning till betalning och leverans. Plattformen erbjuder många anpassningsbara teman och tillägg som gör det enkelt att skapa en unik webbplats som speglar ditt varumärke.

Shopify är också känt för sin pålitliga drift och omfattande support, vilket gör det till ett utmärkt val för både små och stora företag. Med integrerade verktyg för SEO och marknadsföring kan du öka din synlighet online och driva mer trafik till din e-shop.

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull och flexibel lösning för e-handel byggd på WordPress. Det ger dig fullständig kontroll över din onlinebutik och låter dig anpassa allt från design till funktionalitet. WooCommerce är idealiskt för dem som redan använder WordPress och vill utöka sin webbplats med en e-handelsfunktion.

En av de stora fördelarna med WooCommerce är dess stora ekosystem av plugins och teman, vilket gör det möjligt att skapa en skräddarsydd lösning för din specifika verksamhet. Dessutom erbjuder WooCommerce omfattande stöd för olika betalningsgateways och fraktlösningar, vilket gör det enkelt att hantera alla aspekter av din e-handel.

Abicart

Abicart är en svensk e-handelsplattform som är enkel att använda och full av funktioner. Med Abicart kan du snabbt och enkelt sätta upp en professionell onlinebutik utan behov av teknisk kunskap. Plattformen erbjuder en mängd anpassningsbara teman och verktyg för att hjälpa dig skapa en webbplats som passar ditt varumärke perfekt.

Abicart fokuserar på att ge små och medelstora företag de verktyg de behöver för att lyckas online. Med integrerade lösningar för betalning, lagerhantering och frakt kan du effektivt driva och växa din e-handel. Dessutom får du tillgång till lokal support på svenska, vilket kan vara en stor fördel.

Anpassade alternativ

Vi förstår att varje företag har unika behov och ibland kan kräva en mer anpassad lösning. Därför är vi öppna för att arbeta med andra e-handelsplattformar och skräddarsy lösningar som bäst uppfyller dina specifika krav. Oavsett om du har en specifik plattform i åtanke eller behöver vägledning för att hitta den bästa lösningen, är vi här för att hjälpa dig.

Vårt team har erfarenhet av att arbeta med en mängd olika plattformar och kan anpassa oss efter dina behov. Vi är engagerade i att hitta den bästa tekniska lösningen som hjälper ditt företag att växa och lyckas online.

Byggd från grunden

Våra egenutvecklade plattformar

Vi bygger plattformar som är anpassade just för dina behov. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda egenutvecklade e-handelsplattformar som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vårt team av erfarna utvecklare och designers arbetar nära dig för att skapa en plattform som inte bara ser bra ut utan också fungerar smidigt och effektivt. Med fokus på användarvänlighet, prestanda och säkerhet, ser vi till att din e-handel är redo att möta framtidens utmaningar. Våra plattformar är byggda med de senaste teknikerna och verktygen, vilket gör dem både robusta och flexibla. Vi integrerar viktiga funktioner som SEO-optimering, mobilanpassning och avancerad analys för att hjälpa dig att maximera din onlineförsäljning. 

Oavsett om du behöver en enkel webbshop eller en komplex e-handelslösning, har vi expertisen att leverera en plattform som uppfyller alla dina krav. Låt oss hjälpa dig att bygga en framgångsrik e-handel från grunden.

Våra framgångar

Utförda projekt: Våra succéhistorier i E-handel

Kolla in några av våra mest framgångsrika e-handelsprojekt. 

Succéfall 1: Placeholder

Lysings glutenfria bageri: Lyckligt samarbete

Lysings Glutenfria Bageri, grundat av Anneli Johansson, har sedan millennieskiftet varit ett klassiskt fik i Ödeshög. Efter att Anneli och hennes barn konstaterades glutenintoleranta, började hon baka glutenfritt bröd som snabbt blev populärt. Runt 2010 började brödet säljas i konditoriet, och 2014 köptes frysbilen ”Rutan” in för leveranser över hela Sverige. År 2017 byggdes ett nytt bageri för att möta den ökande efterfrågan.

Vi har haft ett långt och givande samarbete med Lysings Glutenfria Bageri. Vi har agerat som rådgivare och support, särskilt med att sätta upp deras Abicart-shop, vilket har hjälpt dem att nå fler kunder online. Dessutom har vi utvecklat systerföretaget Lysings Konditoris hemsida i WordPress. Vi är stolta över att stödja ett företag med så positiv påverkan och ser fram emot att fortsätta bidra till deras framgångar.

Succéfall 2: E-handel för choklad

Fullfillment för Narr Chocolate

Narr Chocolate, ville 2021 starta upp sin e-handel för första gången. Vår rekommendation blev att vi skulle hantera deras ordrar eftersom vi har lång vana av  att hantera små beställningar effektivt, medan Narr är bra på att hantera större beställningar. Vi tog på oss ansvaret för att hantera all logistik i deras e-handelsbutik, Narrchocolateshop.se, vilket inkluderar allt från pack och plock till kundsupport.

Sedan 2021 har vi skött hela logistikprocessen för Narr Chocolate med fullt förtroende från deras sida. Vi ser till att varje beställning hanteras snabbt och effektivt, vilket har lett till hög kundnöjdhet och ökad effektivitet för Narr Chocolate. Vi är stolta över att få vara en del av deras framgång och bidra till att deras e-handel fungerar smidigt och effektivt.

Succéfall 2: Utlandsshop etablerad

USA-lansering av e-shop för ett framstående företag inom tekniksektorn

Ett framstående företag (sekretess av hänsyn till kunden) som är verksamt inom tekniksektorn har varit vår kund under många år. De är ledande inom sin bransch och utvecklar innovativa produkter som förbättrar människors livskvalitet världen över. Vårt samarbete med dem har varit långvarigt och givande, där vi har erbjudit stöd och rådgivning inom flera områden.

När företaget beslutade att bryta sig in på e-handelsmarknaden i USA, stod vi redo att hjälpa dem med denna stora satsning. Vi använde vår omfattande erfarenhet av Ruby on Rails, som Shopify är skrivet i, för att bygga en skräddarsydd Shopify-e-handel åt dem. Detta möjliggjorde en smidig och effektiv utvecklingsprocess samt öppnade upp för många möjligheter att optimera och anpassa lösningen efter deras specifika behov. Vi är även här stolta att stå till tjänst för ett företag som har sån omfattande positiv påverkan.

Succéfall 3: Framgångsrik vägledning

Effektiv 3PL-strategi för e-handel

Ett företag kontaktade oss för att effektivisera deras lagerhantering, som de själva ansvarade för. Företaget skickar beställningar till hela världen och behövde en mer effektiv lösning för att hantera sitt växande antal beställningar. De var nyfikna på våra fullfillment-lösningar och övervägde att låta oss hantera lagerdelen för dem. Vi strävar alltid efter att vara uppriktiga och ärliga mot våra kunder, och vi föreslog att det eventuellt kunde vara bättre att välja en annan 3PL-partner än oss för att bäst uppfylla deras specifika behov.

Vi genomförde en omfattande utvärdering av tio andra 3PL-företag, med ett av huvudkraven att den valda partnern skulle ha flera lager utspridda över världen. Detta skulle möjliggöra snabbare leveranser till de vanligaste destinationerna genom att skicka beställningar från närliggande lager istället för från Sverige. Efter en noggrann utvärdering och nära dialog med företaget, landade vi i valet av en specifik 3PL-leverantör. Vårt strävande efter ärlighet och att sätta kundens behov främst resulterade i ett mycket uppskattat och framgångsrikt samarbete.

Smidig logistik

3PL - Tredjepartslogistik

Låt oss hantera din logistik så att du kan fokusera på att växa din e-handel. 

Eget lager eller lämna över pack-och-plock delen till ett 3pl-företag. Det är ofta en svår fråga att bestämma sig för. Vi har tillsammans med andra företag tidigare undersökt det. Vi erbjuder omfattande tredjepartslogistik (3PL) för att effektivisera din e-handelsverksamhet. Med våra 3PL-lösningar tar vi hand om allt från lagerhållning och orderhantering till packning och frakt. Genom att överlåta logistikdelen till oss kan du fokusera på att utveckla ditt företag och öka din försäljning. Vi ser till att din leveranskedja fungerar smidigt och effektivt, vilket resulterar i nöjda kunder och ökad lojalitet.

Vår 3PL-process inkluderar:

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp med tekniska problem eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!