Ärlighet, Engagemang, Inkludering

Vår vision och värderingar – grunden för vårt arbete

Vi värdesätter långsiktighet och stabilitet, vilket återspeglas i att vi har lyckats behålla varje kund vi någonsin haft. Vi delar företagets hela vinst med alla anställda som ett erkännande av deras ovärderliga insatser. Genom varje projekt strävar vi efter att göra en positiv skillnad – för våra kunder, vårt team och vårt samhälle. Vi tror på allas rätt till ett meningsfullt arbete och skapar möjligheter för personer med olika unika förmågor, vilket berikar vårt team med ovanliga perspektiv.*

*Se nedan sektion för detaljer om vinstdelning & våra långsiktiga relationer.

För en hållbar relation

Mitt personliga löfte till dig

Här är några av de unika egenskaper som definierar oss, och det är mitt personliga löfte till dig.

Mångfald och inkludering

Vi är stolta över att inkludera personer med olika diagnoser i vårt team, vilket berikar vår arbetsplats med unika perspektiv och insikter. Genom att anställa och stödja individer med olika bakgrunder och förmågor skapar vi en dynamisk och innovativ miljö. Denna mångfald är en ovärderlig tillgång som hjälper oss att hitta kreativa lösningar på komplexa problem. Hos oss får alla medarbetare möjlighet att bidra och utvecklas, vilket speglar vår tro på inkludering och lika möjligheter.

Kontinuitet med samma kontaktperson​​

Vi har en mycket låg personalomsättning, tack vare vår inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig värdefulla och uppskattade. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla, inklusive personer med autism och liknande, trivs och stannar länge. Forskning visar att personer inom autismspektrat eller personer med andra unika förmågor ofta stannar längre på sina arbetsplatser när de får rätt stöd och arbetsmiljön är anpassad till deras behov (källor: Gov.ukVerywell Health). För våra kunder innebär detta att de kan förvänta sig kontinuitet och långvariga relationer med samma konsult, som lär känna deras verksamhet och behov på djupet. Detta minskar behovet av detaljerade instruktioner och sparar tid, vilket förbättrar samarbetet och effektiviteten.

Inga säljare - Ingen overhead

Sedan starten 2012 har vi aldrig behövt säljare. Det betyder att våra kunder slipper onödig overhead och att varje krona går direkt till ditt projekt. Vi växer genom vårt rykte och våra nöjda kunder. Våra högkvalitativa lösningar inom webbdesign, systemutveckling och SEO visar vår pålitlighet och expertis. Hos oss får du direktkontakt med experterna som utför arbetet från början till slut.

All vinst till de anställda

På Style4 har alla anställda, systemutvecklare, lagerpersonal eller VD, samma grundlön (28 225 kr år 2024). Hela vinsten delas rättvist ut baserat på en ”riktlön” som fastställs av en oberoende extern part. Detta gör att vi kan klara sämre tider och skapar trygghet för våra kunder, samtidigt som det ger incitament för alla att göra sitt bästa. Vår framgång är en gemensam strävan där alla bidrar och belönas. En mindre del av vinsten behålls i företaget som trygghet vid sämre tider.

Långsiktiga relationer

Sedan starten 2012 har vi alltid strävat efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är stolta över att inte ha tappat en enda kund, förutom när deras behov av våra tjänster har upphört. Med fokus på kundnöjdhet och pålitliga leveranser kan vi växa tillsammans med våra kunder och stödja dem på deras resa.

Vi prioriterar värde – inte glitter

Hos oss hittar du inga dyra, flashiga lokaler eller lyxiga konferensrum. Istället fokuserar vi på att skapa verkligt värde där det räknas – i vårt arbete för dig. Genom att hålla nere lokalkostnaderna kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och investera mer i våra medarbetares kompetens och välmående. Det innebär att du får högsta kvalitet utan att betala för onödig lyx. Så, inga dyra middagar eller hockeybiljetter här – vi satsar på det som verkligen betyder något: ditt projekt!

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Har du några frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!